lauantai 18. helmikuuta 2012

Napit repun pohjalla.

Joskus meno on niin hurjaa, että sitä hajoaa jo liitoksistaan! Näin kävi pienelle nappipurkille, kansi auki ja sisälmykset ympäriämpäri reppua... Näky oli niin värikkään eksoottinen, että halusimme kirkastaa lukijoidenkin päivää tällä vahingolla. Tietysti pienten nappien kerääminen voi olla hiuksia nostattavaa puuhaa, mutta tuleepahan löydettyä ne aarteet muiden joukosta.



Prinsessan ja Prinssin elämästä ollaan jo hiiskuttu aikaisemmin, nyt se on muotoutunut uudeksi ja valmiiksi.  Näky oli tekijälleen miellyttävä, toivottavasti sinun silmää ei ahrista. Kirja ei ollutkaan mikään satukirja, vaan käsitteli hieman vakavampia ja todenmukaisia aiheita. Nyt kuitenkin sisus voi olla vaikka kuinka hempeä ja taianomainen, nykyinen omistaja sen päättäköön.



Kevät alkaa saapua Ruustinnankin elämään uusien värien, nappien ja pitsien merkeissä. Kirppislöytöjen jännitystä lisää se, että sesonkivärit ovat useimmiten aivan jotain muuta kuin kaupoissa. Joku voisi negatiivisesti kutsua sitä "vääräksi löydöksi", me käytämme mieluumin ilmaisua "vuodenajasta riippumatta", kuten yllä olevassa kuvassa hieman vilahtaa! Voimme siis julkaista kevätmallistomme keskeisiä värejä: Tumman ruskea, joka muistuttaa lumen alta paljastuvaa haisevaa multaista maata. Vaalean ruskean eri sävyt, joita löytyy talven jäänteillä olevista talventörröttäjistä ja muista kuivuneista kasveista. Muut kukkaisvärit kaikissa sävyissä, joita alkaa pikkuhiljaa ilmestyä puutarhaan ja ojan penkoille, jokunen väri voi löytyä talitintin masusta. Voilà! Kevät on mahtava inspiraatio, ja jokaiselle luulisi joku väri löytyvän. Lisäksi postissa on saapunut mystisiä kenkälaatikoita täynnä aarteita, joilla on vuosikymmenien tarinat takanaan. Näistä toisella kertaa.



Hei, muistattehan sen mystisen aarteen postauksessa Craft station? Ei me olla unohdettu kertoa oikeaa vastausta, odottelimme vain että lukijat olisivat tiedottomuudesta tuskissaan. Tämä vempain mahtuu siis kämmenelle, joten se ei ole ompelukone. Vempaimen avulla pujotetaan lanka neulan silmään! Niinpä, enpä olisi arvannut. Neula asetetaan siis tötterön näköiseen päähän, lanka mystiseen kohtaan, painetaan valkoista jalkaa ja suih, lanka meni oikeaan osoitteeseen. No, pitsipirkko ja Jompu ystävällisesti ottivat osaa pähkäilyyn, niinpä haluamme palkita uurastuksenne Ruustinnan kortilla! Ottakaa naiset yhteyttä sähköpostiimme ilmoittaen yhteystietonne, niin vaivannäkönne palkitaan. Korteissa kevättä onkin enemmän rinnassa myös yleisesti määriteltyjen standardien mukaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti